Jul i USA

Julen er en af ​​de største festivaler i USA og fejres med stor entusiasme og iver i hele landet. Den kosmopolitiske samfund USA fejrede denne ferie sæson på flere unikke måder. De traditioner og ritualer er ikke kun varierer fra stat til stat, men også fra det ene hus til det andet. På trods af denne forskel i festlighederne, er én ting, der binder folk sammen i dette land i disse festligheder den iver og lidenskab om ankomsten af ​​juletiden. Der er også flere traditioner, der er ensartet følges af alle amerikanere. Disse består af den traditionelle juletræ, julemand med dette rensdyr, julekort, Yule log, og mistelten.

Hvis du spore historien om fejringen af ​​julen i landet, ville du ikke behøver at bevæge sig ud over det 19. århundrede. Det siges, at festivalen i julen fik sin popularitet i USA i begyndelsen af ​​det 19. århundrede, siger et eller andet sted omkring 1830. Begrebet pynte juletræet frem i USA i 1840’erne, da i 1841, Prince Albert, installerede et pyntet juletræ i Windsor Castle især for hans hustru dronning Victoria og deres børn. Landet oplevede fremkomsten af ​​Santa Claus, børnene kærlige karakter med langt hvidt skæg, rød dragt, og rund mave i julefester, hvor hollændere kom her til landet.

Julefester i Amerika
Julefester i Amerika faktisk starte en måned før festivalen. Julens ånd er afholdt i høj henvisning i landet. Markederne er fyldt med flere nye former for produkter og som shopping sæsonen er på sit højeste, butikkerne forbliver åbnet indtil midnat. Jul-programmer, karneval, fester, spil og aktiviteter begynder måde før jul ankommer. I skolerne er der fancy kjole konkurrencer, hvor børnene klæde sig som ‘Santa Claus’ før skolerne er lukkede for festlighederne. Hos hjem, få folk engageret i shopping til jul stemning og fest.

I USA er den traditionelle juletræ stor anseelse. Det er smukt bejeweled med julepynt, slik og en stjerne træ Topper, der svarer til stjernen over Bethlehem. De andre ting, der er anvendt i julepynt er kviste af kristtorn og mistelten, julelys og Santa idoler. Der er også en udveksling af gaver og chokolade mellem mennesker på denne lejlighed. En eksklusiv juledag parader med farverig udstilling af bands og dansere gør julen speciel i landet. De carols og er også en uundgåelig del af festlighederne.

På tærsklen til julen, observere mennesker i Amerika Midnight Mass Der er koncerter og tjenester i Kirken ved denne lejlighed. Den sædvanlige julemiddag består af stegt kalkun med saucer og grøntsager svarende til andre dele af verden. En rig, frugtagtig Christmas pudding med græskar tærter og brandy sauce er et typisk jule dessert. I Amerika er der en særlig tak giver ceremoni på julen, hvor folk takker Almægtige for hans velsignelser og elskværdig tilstedeværelse på denne lovende lejlighed.

Jul Cruise
Jul Blomster
Christmas In Sydøstasien
Jul i juli
Top 10 Jul Legetøj For 2012
Julefester
Korte Jul Digte
Julegaver til far
Hjemmelavet Julepynt
Christmas Vacation
Christmas In Rusland

Leave a Reply